Şuanki Zaman: 09-09-2010, 05:51 AM
Duyurular: "İktidar, hayatı hedef aldığında, hayatın kendisi, iktidara direniş olur." Gilles Deleuze

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2010 Dünya Kupası
Yazar Mesaj
caglar Çevrimdışı
Kayıtlı Üye

Üye No: 15
Grup: Üyeler
Katılma Tarihi: May 2009
Rep: 33
RE: 2010 Dünya Kupası
barça'nın oyunu dolasıyla ispanya'nın oyunu dünya futboluna hükmediyor. ve artık yeni bir futbol ortaya cıkıyor.
ne dense zoru seviyorlar favorilerle oynadıklarında müthiş konsantreler

barça kadar uyumlu olmasa da ispanya'nın zaten bel kemigini barça'nın oyuncuları oluşturgunu icin cok da fazla fark yok. mesela ramos ispanya'nın oyun felsefesine aykırı oynuyor. bireysel ve bencil hareket ediyor kimi zaman.

xavi bence dünyanın en iyi oyuncusu. bu adamın görüş acısı kac derece cok merak ediyorum. beyin bedava demek istiyorum kendisine.

ispanya aslında gizli defans yapıyor. yani hucum futbolu oynasa bir farkla kazanmaz cogu maçlarını. ispanya oynuyor ama rakip yoruluyor, konsantreleri dagılıyor,mental olarak yoruluyorlar. o kadar cok şey var ki ispanya ile ilgili anlatacak cok bahsettiğim icin tekrarlamak sıkıcı geliyor.

bir ara istinasız 20 dk almanya yarı sahasında pas yaptılar dünyada 2-3 takım dayanabilirdi buna zaten bunlardan biride almanya idi ve dayandı . tabii kafa ile gol yemeleri çok ironikti. hava topunda 2 etkili adamı var ispanya'nın tut işte puyolu.

bence dünyanın en iyi 3 ülke takımı yarı finale kaldılar ve hak ettiler daha öncede dedim hollanda-almanya-ispanya oldukça denkler

yinede finalde ispanya ağır basıyor gibi çünkü fena şekilde vites büyüttüler. ama hollanda'nın alışı şaşırtmaz

son olarak çok kötü bir dünya kupası beklerken izlediğim en iyi dünya kupasına tanık oldum. yaşı yeten büyüklerimizde benimle aynı düşünüyor. 10 yaşımda izlediğim unutamadığım fransa 98 den bile heyecanlı idi. ki zidane gibi gözümün gördüğü en iyi oyuncunun olduğu turnuvadır. neyse bence çok çok güzel bir final olacak kaçırmamanızı tavsiye ederim
08-07-2010 01:13 AM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
chopin Çevrimdışı
Aydınlanma + Ortakçılık

Üye No: 1
Katılma Tarihi: Mar 2009
Rep: 45
Hakikaten, France '98, "Coupe du Monde", ne güzel bir turnuvaydı.

Fakat, Çağlar'ın yukarıda yazdıklarından, bu turnuva için olanlarına pek katılmıyorum. İspanya-Almanya maçını izlerken heyecan duyduğum söylenemez. Hele Almanya, koca ilk yarıyı heba etti. İspanya ise, bana kalırsa, fazlasıyla kırılgan görünüyordu. Dün daha iyi oynayan takım yine de İspanya'ydı. Pedro'nun Alman ceza sahasına iki kez çok etkili girişi gibi örnekler hatırlanabilir.

Kupayı kimin alacağı konusunda bir tahmin yürütmek çok zor. İspanya güzel oynuyor, ama Hollanda da son maçında 3 gol buldu. Gerçi, o 3 golün ikisinde çok şanslı olduğu söylenebilir Hollanda'nın...
08-07-2010 05:28 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
debussy Çevrimdışı
sol kemalist

Üye No: 14
Grup: Üyeler
Katılma Tarihi: May 2009
Rep: 28
98 unutulmaz zaten...

benim yedek takım erken düştü (k.kore)

arjantin ise benim adım hıdır elimden gelen budur , almanya'yı geçmesi zordu.

lakin ispanya'nın almanya'yı geçmesine ben açıkçası şaşırdım 2-0 almanya alır diyordum,

kardeşim ise ispanya bu maçı bırakmaz dedi, iyi ki iddiaya girmemişiz...

neyse ben pek anlamam zaten futboldan ama çağlar'ın dediği gibi bu gazla ispanya alır kupayı,

bende zaten bu sıralar zekai tunca'nın yorumundan endülüste raks;

zil, şal ve gül.

debussy İmzası (:'karanlığın keskin ve soğuk rüzgârı bütün ışıkları bir bir söndürdüğünde, karanlıkla savaşmak için yıldızlar parıldamaya başlar'
(Bu Mesaj 09-07-2010 01:27 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : debussy.)
09-07-2010 01:24 AM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

Devrimci Siteler          i ziyaret et Devrimci Siteler Vote for Us: Dmegs Web Directory